
نويسنده: Yotam Ottolenghi، نيويوركتايمزلندن - به تازگي، زماني كه تصويري از يك پاي پر از اسفناج را در اينستاگرام پست كردم، عشق زيادي به من رسيد. معمولاً گوجه قرمز است كه قلبهاي سرخ را به دست ميآورند. در آن زمان جالب بود كه به اين فكر كنم كه چرا اين پاي ساده به چنين چيزي برخورد ميكند: بله، لطفا! "كلمات زيادي وجود دارد كه من ميتوانم براي توضيح اين درخواست پاي در بياورم، و همه آنها درست خواهند بود. اين پرنده جعبههاي بسيار زيادي دارد "چند منظوره"، به عنوان مثال، با پر كردن كه ميتواند به راحتي با آنچه كه ممكن است در يخچال شما باشد تنظيم شود. chard سوئيسي به جاي (يا بهتر) اسفناج و جعفري همراه با (يا به جاي آن) پنير چدار را به جاي پنير فتا ترجيح ميدهند، اگر شما ترجيح ميدهيد كه پنير سويا را براي يك پر كردن گياهي ترجيح دهيد. "Rustic"، يك كلمه اغلب به اين معني است كه "ممكن است زيبا يا مرتب باشد، اما هنوز مزه خوبي دارد" و به درخواست خود سر تكان ميدهد: نه كيت فانتزي يا مهارتهاي مورد نياز، نه مواد لازم براي بيرون رفتن از مسير شما.شما ميتوانيد "آن را با" chermoula "، براي مثال، يا" پوشيدن آن " با فشار ليمو انجام دهيد تا همه چيز را ساده نگه داريد. پوسته كلوچه puff پر شده از اسفناج و پنير فتا "دوستانه" و "خوشايند" و "سالم" و "سالم" است و كمي از آنها "مايه تعجب" است.اما چيزي كه در اين فهرست از كلمات گم ميشود، چيزي است كه آن را بسيار دوستداشتني و مطلوب ميسازد و "من در حال حاضر در زندگي ام به اين نياز دارم". آن، مانند همه غذاهاي خوب (و روابط خوب)، مانند يك nurturing بزرگ و راحت در آغوش گرفته ميشود. و اين دقيقاً همان چيزي است كه ما الان به آن نياز داريم.مقالات مرتبطشهردار Leahy ميگويد كه صاحب كافه رزي براي شهر كليد دريافت ميكند، اما Mayor ميگويد كه scones بهترين است.سيب سيب = سس سيب با نگرشبعد از ماهها عدم توانايي در آغوش گرفتن آنهايي كه دوستشان داريم، فكر ميكنم، به نظر من، مردم بيشتر و بيشتر به غذا نگاه ميكنند تا راحتي و راحتي آنها را در روز به روز در اختيار آنها قرار دهند. چه فرقي مي كنه؟
همانطور كه اين - در آغوش گرفتن, راحتي - مردم با تصوير پاي من ارتباط برقرار ميكردند.از آشپزخانه در آغوش ميگيرد, ميدانم, اما اغلب به شكل يك سيبزميني ميايند. بله, روستايي, چند منظوره, خوشبرخورد, فروتن, سالم, و سالم سيبزميني چيزي است كه به ذهنم ميرسد.لايه نازك بريدهشده كه در بالاي پركردن قرار دارد, ميگويد: " راحتي. ميگويد: " عشق ميگويد " عشق " اكنون بيش از هميشه - وقتي چند ماه است كه ما را در آغوش گرفتن مورد استفاده قرار دادهايم - اين چيزي است كه ما نياز داريم و ميخواهيم.پاييز كه غروب شد و شام عجيب و غريب روي كاناپه رها شد, تمام سيبزميني براي هر فرد آماده خواهد شد: پختهشده در يك كوره داغ و خفه كردن پنير ذوبشده. در حال حاضر, در حالي كه ما هنوز تابستان را ميبينيم و تازه شروع به شگفتي ميكنيم كه دمپاييهاي ما كجا هستند, يك سيبزميني به اندازه كافي براي خوردن ظرف غذاي خود كافي است.تا زمان بهتر بتوانيد آن را در حباب خود در آغوش بگيريد, اما اين كار را براي كساني انجام دهيد كه قادر به تقسيم غذا يا رساندن غذا به آنها هستيد. قابل تحويل و دو كلمه ديگر براي اضافه كردن به ليست.دستورالعمل: اسفناج و پيراشكيمحصول: ۱.زمان كل: ۲۴ ساعت, خنك كردن و سرمادهيمواد لازمبراي چسباندنسه حبه سير, خرد شده۱ فنجان به ازاي هر گرم فنجاندر شيلي سرخ ملايم تازه, تقريباً خرد شده, بذر و همه چيز۱۰ قاشق چاي خوري روغن زيره سبز, با استفاده از هاون و هاون خرد شد.يك قاشق چاي خوري شيريننمك حلال و فلفل سياه تازه۲ قاشق سوپ خوري روغن زيتونبراي پاي:۲ قاشق سوپ خوري روغن زيتونپياز زرد بزرگ را به نصف و نيم گرم تقسيم كنيد.اونس اسفناج منجمد, گرم شد, سپس براي حذف آب اضافي فشرده شد.نمك حلال و فلفل سياه تازهر.دو قاشق چاي خوري تراشه پوست ليمو شيرين, به اضافه دو قاشق سوپ خوري سركه ليمو ترش
بابآرد همه منظوره, براي گردگيريورقه ورقه ورقه يخ زده يخ زده به طور كامل منجمد شد.اين فنجان به سختي فرو پاشيد.سيبزميني پختهشده براي پخت سيبزميني, تميز كردن, تميز كردن, تميز كردنآمادهسازيخمير ترش را آماده كنيد: سير, فلفل, شيلي, زيره سبز, فلفل, فلفل خوري, نمك خوري خوب فلفل و روغن خوري روغن خوري روغن را به يك پردازشگر غذايي اضافه كنيد. شروع به تپيدن كرد.اين كيك را آماده كنيد: روغن خوري روغن خوري را به يك ماهيتابه بزرگ اضافه كنيد و حرارت را روي محيط متوسط بالا ببريد. يكبار داغ, پياز و آشپزي را به هم اضافه كنيد, گاهي اوقات هم بزنيد تا نرم و قهوهاي خوشرنگ, حدود ده دقيقه. نيمي از خمير (باقي مانده), اسفناج, يك قاشق چاي خوري نمك و يك آسياب خوب فلفل را به آن اضافه كنيد و با هم مخلوط كنيد. از حرارت خارج شويد و پوست شويد و تراشه ليمو را به آن اضافه كنيد. پس از چند دقيقه صبر كنيد.يك تكه كاغذ پوستي با يك تكه كاغذ پوستي به اندازه كافي بزرگ است كه پايه و كمي از كنارهها را بپوشاند. (اضافي به شما كمك ميكند هنگام پخت نان قندي را بلند كنيد. روش كار: اين مطالعه به روش كارآزمايي باليني بر روي ۶۰ بيمار مبتلا به آرتريت روماتوئيد انجام شد. تكه شيريني را روي كاغذ پوستي قرار دهيد, به شيريني فشار دهيد تا بر پايه و كنارههاي ماهيتابه جا به جا شود و هر گونه اضافي را از روي آن برداريد.پوك با يك چنگال (حدود سه برابر) پايه را باز كرد, سپس مخلوط اسفناج سرد را به طور مساوي پخش كرد. پنير فتا را روي بالا بپاشيد و سپس آن را تاه كنيد و در كنارههاي پر كننده براي ايجاد يك لبه تيز كنيد. لازم نيست نگران نباشيد. در يخچال براي حداقل ۱۰ دقيقه و يا تا شب پوشيده ميماند.دما را به درجه فارنهايت / 12 درجه سلسيوس حرارت دهيد.تراشيدن و دور انداختن انتهاي سيبزميني و استفاده از يك گيتار يا چاقوي بسيار تيز براي بريدن سيبزميني به برشهاي نازك كاغذ. با هم در يك كاسه بريزيد و يك قاشق سوپ خوري روغن خوري روغن خوري اضافه كنيد.
فلفل خوب داشت. Fan را بر روي اسفناج و پنير فتا در يك الگوي دايرهاي پوشش دهيد، كه كمي هم پوشاني داشته باشند، تا پوشش را پوشش دهند، اما نه لبه شيريني.۷. پاي يخ زده را روي يك صفحه پخت قرار دهيد و پخت كنيد تا زماني كه پخته شود و به خوبي رنگآميزي شود حدود ۵۰ دقيقه. در حدود ۱۵ دقيقه قبل از انتقال آرام به يك تخته چوبي يا بشقاب پذيرايي كنار بگذاريد.۸. هنگامي كه آماده خدمت باشيد، عصاره ليمو را تكان داده و ۱ قاشق سوپ خوري روغن را به the ذخيرهشده اضافه كنيد. نصف قاشق را روي ميز بگذاريد و بقيه را در يك كاسه بريزيد. غذا را گرم و در دماي اتاق سرو كنيد.
منبع