
به گفته جولي Mennella , محقق مركز حسهاي شيميايي Monell در فيلادلفيا , در طي دورههاي رشد , آنها جذب غذاهايي ميشوند كه كالري كمتري به ما ميدهند . او گفت : " در گذشته , آنها ميوهها بودند : خرما , عسل , " او گفت : " اكنون بچهها در محيطي زندگي ميكنند كه در همه جا پرورش مييابد ." در واكنش به صنعت غذا و نوشيدني كه در رژيم غذايي ما رايج است , اداره غذا و دارو ماه گذشته قانوني را پيشنهاد كرد كه به برچسبهاي غذا نياز داشت , نه اينكه ميزان مصرف توصيهشده توسط مطالعات متعدد به مسائل بهداشتي مربوط باشد , در كشوري كه 28 درصد از آمريكاييها از نظر باليني چاق هستند . اين گزارش روز چهارشنبه در بيانيهاي
خطا در ترجمه؛ لطفاً مجدداً تلاش كنيد.
y با تمام تجربيات لذت بخش پاسخ ميدهد، از جمله زماني كه ما غذاهايي را ميخوريم كه دوست داريم. واكنش مغز به غذا تنها يكي از پيچيدهترين سيستمهاي داخلي در بدن انسان است كه دريافت غذا را منظم ميكند. اين حقايق اعتبار اتكا به فعاليت مغزي را به عنوان مدرك اعتياد آور يا علت پرخوري از بين ميبرند و به هيچ مطالعات علمي نياز ندارد تا بداند قند چگونه بر كودكان او تاثير ميگذارد. وقتي ساشا و برادرش شيريني ميخوردند، قند ناشي از آن مشهود است. و بعد متوجه تصادف بيش از بيشفعالي متوجه شدم."
منبع